ACS Pacato universalt hørselsvern

Pacato fra ACS gir deg et revolusjonerende produkt innen universale og ready-to-go ørepropper.

 

ACS Pacato representerer en ny løsning for de som er utsatt for mye støy. Med samme løsninger som de formstøpte PRO øreproppene har Pacato et lignende filter som gir deg en flat dempning og et veldig naturlig lydbildet, slik at du vil forstå tale og slik du slipper å ofre det du ønsker eller trenger å høre.  Dette gjør at Pacato er best i sin klasse innen universale ørepropper.

acs-pacato

 

Med en gjennomsnittlig dempning på 19dB gjør at Pacato passer godt for de fleste bruksområder, som blant annet konserter og andre omgivelser med mye støy. Pacato filtrene lar deg bevare detaljene i lydbildet og tale vil derfor slippe igjennom, slik at du slipper å måtte ta ut øreproppene dine.

Størrelse og synlighet

ACS Pacato leveres med to forskjellige størrelser, slik at du finner din størrelse og får best mulig komfort. Tippene til Pacato og filter løsningen gjør at proppene ikke stikker ut av øret og er derfor nærmest usynlig for andre i øret ditt.

Okklusjon

Du har helt sikkert opplevd at du hører din egen stemme i hodet når du blokkerer øregangen ved å bruke propper. Dette er forårsaket avlyd somsom går igjennom øregangen og ut i bruskenpå siden avhodet. En stor mengde av denne effekten kan elimineres ved at proppen sitter dypt nok inn i øregangen, men PROfiltrene går enda et skritt videre. PRO-seriener ventilert for å få lyden til å passere begge veier som gjør at den gjenværende lyden kan unnslippe direkte ut igjennom filteret.

Pris kr. 249,- ink.mva. Bestill dem i vår nettbutikk!

About the author

admin has written 17 posts for OtoNor AS Lyd & Bilde

OtoNor AS.

Nettbutikk


OtoNor AS, Postboks 188, 8601 Mo i Rana, NORWAY Telefon: +47 75148282 Org: 982527368