ACS Custom T1 øremonitorer

ACS Custom T1 – Terapi for ørene!

Nye T1 har gir deg den mest funksjonsrike custom in-ear monitoring som er tilgjengelig. T1 tilbyr deg utskiftbart kabelsystem og sterkt fokus på detaljer og design. Det triple driver oppsettet gir deg bred og fyldig lyd kombinert med upåklagelig passform og komfort skapt av myk medisinsk silikon som resulterer i en in-ear monitor som føles helt naturlig ut i øret, selv ved vokale prestasjoner.

ACS Custom T1

Tre kraftige kombinerte drivere leverer utrolig klarhet og dybde på alle nivåer og vil overraske enhver musiker. En egen driver leverer deg den klareste og kraftigste bassen du har opplevd i en monitoring  og kombinert med to drivere som leverer det klareste av diskant og mellomtoner gjør ACS T1™ helt unik og mektig. Alle T1™ blir individuelt testet, kvalitetssjekket og tunet for å sikre deg den beste konfigurasjonen til dine ører, dette er for å gi deg den beste lyden etter din akustikk på øret.

For mer informasjon se: www.acscustom.com/no  Ta kontakt med oss for bestilling.

Pris pr. par kr. 6200,-

OBS! Lages etter avtrykk av brukerens ører.

Les test på Hardware.no

Les test i Lyd&Bilde

About the author

admin has written 17 posts for OtoNor AS Lyd & Bilde

OtoNor AS.

Nettbutikk


OtoNor AS, Postboks 188, 8601 Mo i Rana, NORWAY Telefon: +47 75148282 Org: 982527368