Sirui Fotostativ

Behøver norden et stativmerker til? Det vi i OtoNor overbevist om. Vi introduserer herved et stort sortiment av stativ som retter seg mot både proffer og amatører.

Selv om det finnes mange gode stativ-merker på markedet allerede, ikke minst Manfrotto som OtoNor selv selger, så er vi overbevist om at Sirui vil lykkes i det nordiske markedet.

Sirui Tripod

Sirui Tripod

Sirui Tripod

 

“Da vi først så disse stativene var det kjærlighet ved første blikk. Har man jobbet med foto i hele sitt liv så skal det mye til for at man blir så entusiastisk, men det ble jeg. Det var ganske enkelt det beste stativet jeg har sett i dette prissegmentet”, sier Lasse Ericson, produktsjef hos Focus Nordic.

Selv om stativene ser ut som de fleste andre ved første øyekast, så har de en rekke unike detaljer, som f.eks.:

  • Stativene er produsert i smidd metall, mens tradisjonelle stativ produseres i støpt metall. Dette gir sterkere og mer stabile stativ som tåler høyere belastning.
  • 6 års garanti på alle stativer og hoder.
  • Bena kan ”brettes” 180° for transport. Dette reduserer størrelsen med opp til 30%* og gjør Sirui til markedets mest kompakte kvalitetsstativ.
  • Alle stativ leveres med veske med avtagbar skulderrem. Skulderemmen kan også direktemonteres på stativet for smidigere transportering.
  • Justerbare ispigger i stativbena*.
  • Karbon serien er laget av 100% karbon med 8 lags uni directional kryss vev. Dette gir stativene en unik styrke og stabilitet, kombinert med lav egenvekt.
  • Integrert monopod*. En avtagbar fot som enkelt kan konverteres til en høykvalitets monopod*.

*Gjelder utvalgte modeller, se www.sirui-photo.com for ytterligere informasjon.

I sortimentet finnes aluminiumstativ, karbonstativ, monopod samt kulehoder og videohoder. Stativene er tilgjengelige i norden omgående, og vil bl.a. bli vist på Fotomessen i Stockholm 23.-25. november.
Om Sirui

SIRUI Photographic Equipment Industry Co. Ltd, grunnlagt 2001, har raskt blitt en ledende produsent av fotoutstyr. De er spesialiserte på produksjon av profesjonelle stativ, enbenstativ, kulehoder og tilbehør.

Sirui ble i 2007 kvalitets- og miljøsertifiserte med ISO 9001 og ISO 14001. De har en egen produksjonslinje som omfatter design, utvikling, CNC behandling, etterbehandling, montering og kvalitetskontroll. Vi gir hele 6 års garanti på alle Sirui produkter.

Kjøp dem i vår nettbutikk i dag!

About the author

admin has written 17 posts for OtoNor AS Lyd & Bilde

OtoNor AS.

Nettbutikk


OtoNor AS, Postboks 188, 8601 Mo i Rana, NORWAY Telefon: +47 75148282 Org: 982527368